Рада КМОППОіНУ

2 березня 2012,---

1 березня 2012 року в конференц-залі Будинку вчителя відбулося засідання ради Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України. На засіданні були присутні 108 члів ради.

На порядок денний було винесено такі питання:

• реалізація основних напрямів діяльності Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України за період з березня 2011 року до березня 2012 року;

•  кошторис прибутків та витрат ради Київської міської організації Профспілки і організації в цілому на 2012 рік та звіти про виконання кошторисів за 2011 рік;

•  інформація ревізійної комісії про роботу Київської міської організації Профспілки за минулий рік.

Голова КМОППОіНУ Олександр Яцунь висвітлив діяльність Київської міської організації Профспілки за звітній період та окреслив перспективні напрями роботи. Члени ради активно долучилися до обговорення з питань збереження стимулюючих надбавок працівникім закладів освіти столиці, забезпечення житлом, підтримку молодих педагогів.

Після виступів учасників засідання члени ради визнали роботу КМОППОіНУ задовільною і затвердили кошторис прибутків та витрат.

Засідання пройшло конструктивно.

Прес-служба КМОППОіНУ