Людмила

25 червня 2012,---

1. В разі, якщо Ви працюєте на посаді вчителя та довантажені обов'язками бібліотекаря за суміщенням, запис про виконання обов'язків бібліотекаря в трудову не заноситься. Вам має бути надана відпустка тривалістю 56 календарних днів як вчителю.
2. Якщо Вас було переведено (прийнято) на посаду бібліотекаря та довантажено обов'язками вчителя, запис про роботу вчителя за цей період у трудову не заноситься, відпустка надається тривалістю не менше 24 календарних днів як бібліотекарю.
3. В разі, якщо Вас було переведено (прийнято) на посаду бібліотекаря та на посаду вчителя за сумісництвом, запис про роботу на посаді вчителя в трудову заноситься за Вашим бажанням, відпустка надається терміном 56 календарних днів як учителю та не менше 24 календарних днів як бібліотекарю. Відпустка на роботі за сумісництвом надається одночасно з
відпусткою за основним місцем роботи.

ДИТЯЧИЙ ВІДПОЧИНОК 2018