На крилах натхнення

5 листопада 2012,---

На крилах натхненняЗолота осінь багата не лише різнокольоровими барвами свого листя, але й щедра на свята.

Так, цієї осені Палац дитячої та юнацької творчості, який знаходиться на Курській, 15, відсвяткував свій 45-річний ювілей. Захід пройшов під девізом «Палац – корабель, що пливе в майбуття».

На святі були присутні почесні гості: голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації І.П. Сидорова, народний депутат України Максим Луцький, перший заступник начальника Головного управління освіти і науки міста Києва В.Ю.Челомбітько, начальник районного управління освіти Галина Лазарєва та голова Солом’янської районної організації Профспілки працівників освіти і науки України Василь Марочко.

Незабутнє враження справила на гостей виставка дитячих робіт, яку юні дарування спеціально підготували до свята. Велику зацікавленість викликала галерея портретів педагогів Палацу, створена маленькими художниками.

На сцені, яка була прикрашена червоними вітрилами, виступили з піснями і танцями дитячі колективи: народні художні колективи „Веселка”, „Пірует”, і „Дивертисмент”, хор „Зірниця”; зразкові художні колективи „Ритми юності” і ”Крок”; вокальний ансамбль „Зірнички”, а також хореографічний гурток „Золотий ключик”.

Родзинкою заходу став виступ усіх педагогів у стилізованій морській формі, так відділи Палацу вітали «диво-корабель» з ювілеєм.

На святі не обійшлося і без подарунків: на честь ювілею у Палаці відремонтували сцену, а співробітників було нагороджено грамотами Головного управління освіти і науки міста Києва, Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації та районного управління освіти. За сумлінну працю оголошено подяки Голови комітету Верховної ради з питань освіти і науки, Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації, Головного управління освіти і науки міста Києва, Голови районного управління освіти.

Солом’янська районна профспілка подарувала трудовому колективу сертифікат на організацію екскурсійно-краєзнавчої поїздки.

Увесь дружній колектив Палацу дитячої та юнацької творчості сподівається, що на вітрилах натхнення Палац попрямує до нових творчих досягнень. Адже великому кораблю – велике плавання!

Юлія Кузнєцова,

голова профкому

Палацу дитячої та юнацької творчості

02.вересня