Антоніна

25 вересня 2013,---
Якщо працівникові при тарифікації надається повне навантаження, то і в наказі відповідно має бути вказано про надання працівникові повного навантаження.
Якщо ж мається на увазі ситуація, коли працівника було прийнято на роботу на 0,5 чи 0,75 ставки, то роботодавець не зобов'язаний за бажанням працівника переводити його на повну ставку, навіть якщо є можливість на даний навчальний рік встановити йому більше навантаження.

Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку