ПРАЦЮЄМО НАД ЗАКОНОПРОЕКТОМ ЩОДО ПІДВИЩЕННЯ СТАТУСУ ПЕДАГОГІЧНИХ, НАУКОВО-ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ. ЧЕКАЄМО ВАШИХ ПРОПОЗИЦІЙ ЗА АДРЕСОЮ org.kiev.profspilka@gmail.com ЧИ НА FACEBOOK https://www.facebook.com/osvityany

Розміри посадових окладів

Розміри посадових окладів27 березня 2013 року на засіданні Уряду прийнято постанову Кабінету Міністрів України щодо підвищення оплати праці працівників установ, закладів та організацій окремих галузей бюджетної сфери.

Відповідно до зазначеного рішення Уряду з 1 січня 2013 року посадовий оклад працівника першого тарифного розряду встановлений у розмірі 852 гривень.

Галузеві нормативно-правові акти, згідно з якими здійснюється оплата праці працівників навчальних закладів та установ освіти, зокрема, наказ Міністерства освіти і науки України від 26.09.2005 № 557, будуть приведені у відповідність із цією постановою.

Тарифний розряд

Тарифний коефіцієнт