КМОППОіНУ надіслала звернення до Київської міської ради професійних спілок щодо підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги

Голові Київської міської ради професійних спілок

Вересу М.Ю.

Шановний Миколо Юхимовичу!

Київська міська організація Профспілки працівників освіти і науки України висловлює стурбованість інформацією, що надається засобами масової інформації щодо підвищення тарифів на проїзд у Київському метрополітені.

При мізерному підвищенні заробітної плати працівників бюджетної сфери збільшення розміру тарифів на послуги з централізованого опалення (близько 40%) та постачання гарячої води для населення (майже 34%) стає непосильним тягарем для населення та призводить до зубожіння працівників освіти столиці.

Зважаючи на вищенаведене, КМОППОіНУ просить Вас при розгляді відповідно до п. 3.30 Регіональної угоди проекту пропозицій Київської міської державної адміністрації щодо зміни тарифів на перевезення пасажирів у міському пасажирському транспорті не допустити

З повагою
Голова