Привітання з Великоднем

17 квітня 2009,Головна

Шановні освітяни!

Із щирою радістю і сердечним піднесенням вітаємо Вас зі світлим і радісним святом - Великоднем.

Нехай Свято Великодня стане для кожного початком нового життя — кращого та добрішого і принесе Вам злагоду, добробут, успішність та процвітання.
Нехай Ваші душі будуть багаті на добро, як святковий стіл, чисті як Великодній рушник і веселі, як українські писанки. Хай малинові дзвони Великодня принесуть у Вашу оселю радість, віру, надію і любов.

Христос Воскрес! Воістину воскрес!

Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку