Щодо проведення акції протесту

13 жовтня 2016,Головна, Новини
Щодо проведення акції протесту 4 жовтня на нараді з профспілкового активу Київської міської ради профспілок за участю заступника голови ФПУ – Драп’ятого Євгена Михайловича, Київська міська організація профспілки працівників освіти і науки України запропонувала провести широкомасштабну акцію протесту в канікулярний період, а саме 1 листопада. Окрім того, було запропоновано керівництву Федерації профспілок України до 20 жовтня організувати зустріч профспілкового активу з Прем’єр-Міністром України – Гройсманом Володимиром Борисовичем. Головою ФПУ Осовим Г.В. досягнуто домовленість щодо зустрічі профспілкового активу з членами Уряду України 18 жовтня 2016 року. Узв’язку з цим, дата проведення Всеукраїнської акції протесту буде визначена з урахуванням результатів зустрічі.

ОПИТУВАННЯ СПІЛЧАН