Уряд має час до 01.11.17р. виправити ситуацію

Співчуття з приводу тяжкої втрати

28 серпня 2017,Головна, Новини

Співчуття з приводу тяжкої втратиКиївська міська організація Профспілки працівників освіти і науки України висловлює глибоке співчуття рідним, близьким, колегам із приводу тяжкої втрати – смерті видатного освітянина, науковця, голови профкому НТУУ «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського» – Віталія Івановича Молчанова.

На 76-му році життя перестало битися серце професіонала, громадського діяча, автора понад 90 наукових статей, 8 навчально-методичних посібників, 8 авторських свідоцтв.

Віталій Молчанов був справжнім профспілковим лідером, який  із 1981 року і до цього дня очолював профспілковий комітет інституту.

Заслуги Віталія Івановича Молчанова відзначені багатьма державними, урядовими, профспілковими нагородами.

Світла пам'ять!

Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень