29 серпня 2017,Головна, Новини

Розширене засідання Колегії КМДА щодо готовності навчальних закладів міста Києва до початку нового 2017-2018 навчального року.29 серпня 2017 року відбулося розширене засідання Колегії КМДА щодо готовності навчальних закладів міста Києва до початку нового 2017-2018 навчального року.

Під час засідання мер Києва Віталій Кличко заявив: «Освіта – це один із пріоритетних напрямів для столичної влади. Цього року ми збільшили видатки на цю галузь до близько 11 мільярдів гривень. І надалі будемо робити все, щоб збільшувати фінансування. Бо розуміємо, що інвестуємо у найважливіше – в освіту і виховання наших дітей». «На підготовку шкіл і дитсадків столиці до нового навчального року та осінньо-зимового періоду міська влада цього року виділила з бюджету понад 2 млрд грн.» - зазначив Віталій Кличко.

Директор Департаменту освіти і науки, молоді та спорту виконавчого органу Київради (КМДА) Олена Фіданян доповіла про готовність закладів освіти міста Києва до нового 2017-2018 навчального року.

Голова КМОППОіНУ Олександр Яцунь зосередив увагу присутніх на найбільш актуальних питаннях соціального захисту освітян столиці, зокрема підвищенні розмірів муніципальної надбавки всім освітянам столиці, прискоренні виконання розпорядження Київської міської державної адміністрації № 1396 від 22 жовтня 2007 року "Про будівництво житла для педагогічних працівників закладів освіти комунальної власності м. Києва”, стимулюванні молодих педагогів та інших.

Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку