31 серпня 2017,Головна, Новини

Святкування Дня Знань та посвята першокурсників у Київському національному університеті технологій та дизайнуУ Київському національному університеті технологій та дизайну відбулися урочистості з нагоди святкування Дня Знань та посвяти першокурсників.

Урочиста церемонія посвяти у першокурсники розпочалася з привітання ректора Івана Михайловича Грищенка. З посвятою привітав також Кремень Василь Григорович – голова наглядової ради Київського національного університету технологій та дизайну.

Голова Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України Яцунь Олександр Михайлович побажав першокурсникам легкого та продуктивного навчання.

Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку