У КПІ імені Ігоря Сікорського відбулося традиційне свято «День першокурсника»

31 серпня 2017,Головна, Новини

[thumb=left]http://profspilka.kiev.ua/uploads/posts/2017-08/1504170213_img_0569-1.jpg 30 серпня в КПІ імені Ігоря Сікорського відбулося традиційне свято «День першокурсника». У церемонії посвяти в студенти взяли участь майже 5000 юнаків і дівчат.

Привітати нових політехніків прийшли почесні гості – Віце-прем’єр-міністр України - Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадій Зубко, голова Комітету Верховної Ради України з питань інформатизації та зв'язку, народний депутат України Олександр Данченко, народний депутат України Дмитро Андрієвський, перший космонавт незалежної України Герой України Леонід Каденюк, голова Солом’янської районної у місті Києві державної адміністрації Максим Шкуро, голова КМОППОіНУ Олександр Яцунь та інші.

Святковий марш-парад студентів увінчався запаленням над Площею знань символічного факелу знань.

ОПИТУВАННЯ СПІЛЧАН