У КПІ імені Ігоря Сікорського відбулося традиційне свято «День першокурсника»

31 серпня 2017,Головна, Новини

[thumb=left]http://profspilka.kiev.ua/uploads/posts/2017-08/1504170213_img_0569-1.jpg 30 серпня в КПІ імені Ігоря Сікорського відбулося традиційне свято «День першокурсника». У церемонії посвяти в студенти взяли участь майже 5000 юнаків і дівчат.

Привітати нових політехніків прийшли почесні гості – Віце-прем’єр-міністр України - Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадій Зубко, голова Комітету Верховної Ради України з питань інформатизації та зв'язку, народний депутат України Олександр Данченко, народний депутат України Дмитро Андрієвський, перший космонавт незалежної України Герой України Леонід Каденюк, голова Солом’янської районної у місті Києві державної адміністрації Максим Шкуро, голова КМОППОіНУ Олександр Яцунь та інші.

Святковий марш-парад студентів увінчався запаленням над Площею знань символічного факелу знань.

Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку