Під час оздоровлення дітей працівників освіти столиці організовано якісне та змістовне дозвілля!

6 липня 2018,Головна, Новини
На адресу КМОППОіНУ надходять подяки від працівників освіти м. Києва за організацію якісного та змістовного дозвілля дітей у дитячих оздоровчих закладах.
Нагадаємо, що 16 травня 2018 року Київська міська організація Профспілки працівників освіти і науки України, готуючись до дитячого оздоровлення, провела «Школу вожатих» за участю педагогів-наставників освітніх закладів м. Києва, керівників таборів, у яких оздоровлюються діти освітян (ДЗСТЛОК «Верховина» та курортного об’єднання «Сонячний берег»), студентів ІІ-ІІІ курсів НПУ імені М. П. Драгоманова та Київського університету імені Бориса Грінченка.

02.вересня

З Днем знань!