Шановне студентство!

17 листопада 2009,Головна

Шановне студентство!Щиро вітаю вас із Міжнародним днем студента. Це яскраве свято зближує та об'єднує молодих людей усього світу, бо це, насамперед, день студентської солідарності, що не має меж та кордонів.

Творчо мислити, прагнути пізнавати незвідане, ставити перед собою максимальну мету і самореалізуватися – таким є кредо сучасного студента.

Кажуть, що у студентів є два свята: день студента і кожен день. Тож зичу вам творчого натхнення, наполегливості та успіхів у добрих починаннях, здійснення усіх юначих мрій і життєвих планів. Нехай ваші молоді серця наповняться любовю і радістю.

Голова Київської міської організації
Профспілки працівників освіти і науки України
О.М. Яцунь

ОГОЛОШЕННЯ