Навчання резерву профспілкових кадрів

3 листопада 2016,livevideo, Новини
Навчання резерву профспілкових кадрівСьогодні, 3 листопада 2016 року розпочав роботу дводенний семінар-тренінг "Формування ефективної профспілкової команди" (team-building) для резерву профспілкофих кадрів - членів районних Товариств молодих педагогів. Тренінг проводить Задорожна Світлана Миколаївна, кандидат економічних наук, доцент Чернігівського державного технологічного університету, переможниця Всеукраїнського огляду-конкурсу Федерації профспілок України у номінації "Кращий викладач профспілкового навчання".
Перед учасниками семінару виступив голова КМОППОіНУ Олександр Яцунь, який виразив впевненість, що педагогічна молодь столиці є креативною, ініціативною, самодостатньою. Вона майбутнє освітянської Профспілки.
Навчання резерву профспілкових кадрів

Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку