Навчання резерву профспілкових кадрів

3 листопада 2016,livevideo, Новини
Навчання резерву профспілкових кадрівСьогодні, 3 листопада 2016 року розпочав роботу дводенний семінар-тренінг "Формування ефективної профспілкової команди" (team-building) для резерву профспілкофих кадрів - членів районних Товариств молодих педагогів. Тренінг проводить Задорожна Світлана Миколаївна, кандидат економічних наук, доцент Чернігівського державного технологічного університету, переможниця Всеукраїнського огляду-конкурсу Федерації профспілок України у номінації "Кращий викладач профспілкового навчання".
Перед учасниками семінару виступив голова КМОППОіНУ Олександр Яцунь, який виразив впевненість, що педагогічна молодь столиці є креативною, ініціативною, самодостатньою. Вона майбутнє освітянської Профспілки.
Навчання резерву профспілкових кадрів

ДИТЯЧИЙ ВІДПОЧИНОК 2018