Про затвердження перспективного плану навчання профспілкового активу на 2017-2018 н. р.

Ознайомившись з проектом перспективного плану навчання профспілкового активу на 2017-2018 навчальний рік, президія ради Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України

ПОСТАНОВЛЯЄ:

Перспективний план навчання профспілкового активу на 2017-2018 навчальний рік затвердити (план додається).
У разі виникнення потреби надати право голові КМОППОіНУ корегувати перспективний план навчання профспілкового активу на 2017-2018 навчальний рік.
Контроль за виконанням постанови покласти на заступника голови Київської міської організації Профспілки Геведзе О.О.

Перспективний план ІІ півріччя 2017 року

Перспективний план ІІ півріччя 2017 рокуПро затвердження перспективного плану основних заходів Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України на ІІ Півріччя 2017 р.

Ознайомившись з проектом перспективного плану основних заходів КМОППОіНУ на ІІ півріччя 2017 року, президія ради Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України

постановляє:

Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку