Грамота Київської міської ради профспілок

Для нагородження Грамотою Київської міської ради профспілок профспілкових активістів, працівників профспілкових органів, підвідомчих організацій та установ, працівників органів державної влади та органів самоврядування, громадських діячів, роботодавців, а також осіб, які активно сприяють профспілкам у здійсненні їх діяльності по захисту трудових, соціальних-економічних прав та інтересів трудящих і членів їх сімей потрібно:

1.Подання до нагородження подається до Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України у термін не пізніше 1,5 місяця до моменту нагородження. В ньому вказується стисла характеристика конкретного внеску особи у профспілкову роботу, короткі точні відомості про неї, дату народження чи дату знаменної події організації, які нагороди вже має особа і конкретно за що і якою нагородою хотіли нагородити.

2. Витяг з протоколу,  постанову або витяг з постанови виборного органу.

ЗРАЗКИ
оформлення постанови профкому, витягу з постанови, витягу з протоколу засідання профспілкового комітету

профспілковий комітет

ПОСТАНОВА

24.01.2011                                м. Київ                                 № 13 - 7

Про нагородження Михайлова О.І.
Грамотою Київської міської ради профспілок

Профспілковий комітет Київського національного  університету технологій та дизайну

ПОСТАНОВЛЯЄ:

Клопотати   перед   КМОППОІНУ  про   нагородження   Грамотою Київської міської ради профспілок Михайлова Олександра Івановича,  профгрупорга, доцента кафедри (повна назва) Київського національного університету технологій та дизайну, за активну громадську позицію, плідну роботу у профспілці, особистий внесок у соціально-економічний захист працівників університету  та з нагоди (професійного свята Дня працівників освіти, ювілею і т.д.).

Голова                                       ( підпис)                                      С.І.  Коваленко

ПРОФСПІЛКОВИЙ КОМІТЕТ
ВИТЯГ З ПОСТАНОВИ

24.01.2011                                м. Київ                                 № 13 - 7

Про нагородження профспілкового активу

ПОСТАНОВЛЯЄ:

(наводиться повний текст необхідного пункту, наприклад, третього)

3.  Клопотати   перед   КМОППОІНУ  про   нагородження   Грамотою Київської міської ради профспілок Михайлова Олександра Івановича,  профгрупорга, доцента кафедри (повна назва) Київського національного університету технологій та дизайну, за активну громадську позицію, плідну роботу у профспілці, особистий внесок у соціально-економічний захист працівників університету  та з нагоди (професійного свята Дня працівників освіти, ювілею і т.д.).

Голова                                       ( підпис)                                      С.І.  Коваленко

Згідно з оригіналом

Посада особи, яка засвідчує витяг                 підпис                               ініціали, прізвище

Дата засвідчення

Примітка:

ВИТЯГ З ПРОТОКОЛУ
засідання профспілкового комітету

24.01.2011                                м. Київ                                 № 13

7. Про нагородження Михайлова О.І.   Грамотою Київської міської ради профспілок.

СЛУХАЛИ : ( наводиться повний текст)

ВИСТУПИЛИ:  (вказуються прізвища, ініціали, а при необхідності – повний текст)

ПОСТАНОВИЛИ:

Голова                                       ( підпис)                                      С.І.  Коваленко

Згідно з оригіналом

Дата засвідчення

Примітка:

1. Залежно від потреби у повноті інформації розділи "слухали" і "виступили" можуть не наводитися.
  2. На підпис особи, яка засвідчила витяг, проставляється печатка первинної профспілкової організації.

потрібно знати, що Грамотою Київської міської ради профспілок можуть бути нагородженні також непрацюючі пенсіонери, ветерани праці, колективи спортивних і оздоровчих закладів профспілок міста, колективи народної творчості – на честь святкових і знаменних подій за високі досягнення у професійній чи аматорській діяльності та з нагоди ювілейних дат.

Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку