Почесна грамота ЦК Профспілки працівників освіти і науки України

Для нагородження Почесною грамотою Центрального комітету Профспілки працівників освіти і науки України профспілкових активістів, працівників профспілкових органів, підвідомчих Профспілці організацій, установ, підприємств, трудових колективів, державних і громадських діячів, інших осіб, які  активно допомагають Профспілці  у здійсненні її функцій по захисту соціально-економічних прав та інтересів членів Профспілки  потрібно:

1.Клопотання у довільній формі з обґрунтуванням мотивів щодо нагородження (з посиланням на постанову виборного органу, де розглядалось це питання). Подається до Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України у тритижневий термін до моменту нагородження.

2.Витяг з протоколу або  постанову виборного органу.

Або:

2. Витяг з протоколу,  постанову або витяг з постанови виборного органу.

ЗРАЗКИ
оформлення постанови профкому, витягу з постанови, витягу з протоколу засідання профспілкового комітету

ПРОФСПІЛКОВИЙ КОМІТЕТ

ПОСТАНОВА

24.01.2011                                м. Київ                                 № 13 - 7

Про нагородження Михайлова О.І.
Почесною грамотою ЦК Профспілки
працівників освіти і науки України

Профспілковий комітет Київського національного  університету технологій та дизайну

ПОСТАНОВЛЯЄ:

Голова                                       (підпис)                                      С.І.  Коваленко

ПРОФСПІЛКОВИЙ КОМІТЕТ
ВИТЯГ З ПОСТАНОВИ

Про нагородження профспілкового активу

ПОСТАНОВЛЯЄ:

(наводиться повний текст необхідного пункту, наприклад, третього)

3.Клопотати   перед   КМОППОІНУ  про   нагородження   Почесною грамотою Центрального комітету Профспілки працівників освіти і науки України Михайлова Олександра Івановича,  профгрупорга, доцента кафедри (повна назва) Київського національного університету технологій та дизайну, за активну громадську позицію, плідну роботу у профспілці, особистий внесок у соціально-економічний захист працівників університету  та з нагоди (професійного свята Дня працівників освіти, ювілею і т.д.).

Голова                                       (підпис)                                      С.І.  Коваленко

Згідно з оригіналом

Посада особи, яка засвідчує витяг                 підпис                               ініціали, прізвище

Дата засвідчення

Примітка:

ВИТЯГ З ПРОТОКОЛУ

засідання профспілкового комітету

7. Про нагородження Михайлова О.І. Почесною грамотою ЦК Профспілки працівників освіти і науки України.

Слухали : ( наводиться повний текст)

ВИСТУПИЛИ:  (вказуються прізвища, ініціали, а при необхідності – повний текст)

ПОСТАНОВИЛИ:

Клопотати   перед   КМОППОІНУ  про   нагородження   Почесною грамотою  Київської міської  організації  Профспілки  працівників освіти і  науки  України Михайлова Олександра Івановича,  профгрупорга, доцента кафедри (повна назва) Київського національного університету технологій та дизайну, за активну громадську позицію, плідну роботу у профспілці, особистий внесок у соціально-економічний захист працівників університету  та з нагоди (професійного свята Дня працівників освіти, ювілею і т.д.).

Голова                                       ( підпис)                                      С.І.  Коваленко

Згідно з оригіналом

Дата засвідчення

Примітка:

1. Залежно від потреби у повноті інформації розділи "слухали" і "виступили" можуть не наводитися.
  2. На підпис особи, яка засвідчила витяг, проставляється печатка первинної профспілкової організації.

Потрібно  знати, що  вручення Почесної грамоти ЦК Профспілки працівників освіти і науки України провадиться в урочистій обстановці. Повторне нагородження Почесною грамотою ЦК проводиться не раніше ніж через 2 роки.

Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку