1. Почесний знак Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України імені Анатолія Тимчика «За зміцнення соціального партнерства»

ЗАТВЕРДЖЕНО
Постанова президії
ради КМОППОіНУ
від 11.11. 2010 р. №8-5
В редакції
Постанови президії
ради КМОППОіНУ
від 22.12.2017 № 24-5

ПОЛОЖЕННЯ
Про почесний знак Київської міської організації
Профспілки працівників освіти і науки України
імені Анатолія Тимчика "За зміцнення соціального партнерства"

1. Почесний знак Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України імені Анатолія Тимчика "За зміцнення соціального партнерства" заснований з метою відзначення осіб за сумлінну працю, здійснення захисту трудових, соціально-економічних прав та інтересів членів Профспілки.
  2. Почесним знаком Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України імені Анатолія Тимчика "За зміцнення соціального партнерства" нагороджуються, як правило, посадові особи міністерств та відомств, посадовці Київської міської державної адміністрації, районних у м. Києві державних адміністрацій, їх структурних підрозділів, представники органів місцевого самоврядування, керівництво навчальних закладів, керівники профспілкових організацій тощо.
  3. Нагородження Почесним знаком здійснюється за рішенням президії ради КМОППОіНУ на підставі подання виборного органу організаційної ланки Київської міської організації Профспілки.
  4. Клопотання про нагородження Почесним знаком подається до КМОППОіНУ за 10 днів до чергового засідання президії ради.
  5. Організаційна ланка КМОППОіНУ має право подати лише одне подання протягом календарного року. Невикористане протягом року право на подання до нагородження на наступний рік не переноситься.
  6. У поданні вказується стисла характеристика кандидатури з обґрунтуванням мотивів, які стали підставою для порушення клопотання щодо нагородження Почесним знаком.
  7. Голова КМОППОіНУ може з власної ініціативи вносити пропозиції щодо нагородження Почесним знаком.
  8. Вручення Почесного знака здійснюється в урочистій обстановці.
  9. Відзначення Почесним знаком може бути підставою для прийняття рішення про матеріальне заохочення у розмірі 5000 (п’ять тисяч) гривень (після відрахування податків та загальнообов’язкових платежів).
  10. Рішення про матеріальне заохочення приймається президією ради КМОППОіНУ в межах коштів, передбачених профспілковим бюджетом на здійснення матеріального заохочення.