ЗАТВЕРДЖЕНО
ради КМОППОіНУ
від 11.11. 2010 р. №8-5

ПОЛОЖЕННЯ
Про почесний знак Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України імені Анатолія Тимчика
«За зміцнення соціального партнерства»

1. Почесний знак Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України імені Анатолія Тимчика «За зміцнення соціального партнерства» заснований з метою відзначення осіб за сумлінну працю, здійснення захисту трудових, соціально-економічних прав та інтересів членів Профспілки.
  2.  Почесним знаком Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України імені Анатолія Тимчика «За зміцнення соціального партнерства» нагороджуються, як правило, посадові особи міністерств та відомств, посадовці Київської міської державної адміністрації, районних у м. Києві державних адміністрацій,  їх структурних підрозділів, представники органів місцевого самоврядування, керівництво вищих навчальних закладів тощо.
  3. Нагородження Почесним знаком здійснюється за рішенням президії ради КМОППОіНУ на підставі подання організаційної ланки КМОППОіНУ.
  4. Клопотання про нагородження Почесним знаком подається до КМОППОіНУ за 10 днів до чергового засідання президії ради КМОППОіНУ.
  5. У клопотанні зазначаються досягнення особи, які стали підставою для порушення клопотання щодо нагородження Почесним знаком.
  6. Вручення Почесного знака здійснюється в урочистій обстановці.
  7. Відзначення Почесним знаком може бути підставою для прийняття рішення про матеріальне заохочення відзначеного у розмірі двох прожиткових мінімумів, встановлених законом на одну працездатну особу в місяць.
  8. Рішення про матеріальне заохочення приймається президією ради КМОППОіНУ.

Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку