Нагрудний знак ФПУ ЗА ДОСЯГНЕННЯ В ОРГАНІЗАЦІЇ ОЗДОРОВЛЕННЯ ТА ВІДПОЧИНКУ ДІТЕЙ

Для   нагородження   нагрудним знаком ФП України «За досягнення в організації оздоровлення та відпочинку дітей» профспілкових активістів, працівників профспілкових органів, підвідомчих профспілкам організацій та установ, керівників підприємств і організацій, керівників та працівників дитячих закладів оздоровлення та відпочинку, громадських діячів, представників державних органів влади та соціальних партнерів ФПУ, які активно сприяють розвитку галузі оздоровлення дітей або безпосередньо займаються організацією оздоровчого процесу потрібно:

1. Витяг з протоколу або  постанову виборного органу (клопотання у довільній формі з обґрунтуванням мотивів нагородження).

2. Подання до нагородження, в якому вказується стисла характеристика конкретного внеску особи у розвиток галузі оздоровлення та відпочинку дітей, досягнення в організації оздоровчого процесу, нагороди, отримані за цю діяльність.

3. Документи подаються до Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України у термін 1,5 місяця до моменту нагородження.

потрібно  знати, що нагородження нагрудним знаком здійснюється за конкретні досягнення в організації оздоровлення та відпочинку дітей, значний особистий внесок, плідну багаторічну (не менше 10 років) працю, як правило, за умови попереднього нагородження Грамотою ФПУ за організацію оздоровлення та відпочинку дітей, іншими нагородами за організацію оздоровчого процесу.

Нагородження нагрудним знаком здійснюється Президією ФПУ один раз на рік за рішенням журі Всеукраїнського огляду профспілок і трудових колективів на кращу організацію оздоровлення та відпочинку дітей (далі - Огляд) за підсумками оздоровчої кампанії.

Нагрудний знак вручається разом з посвідченням до нього відповідно до затвердженого зразка, яке має реєстраційний номер.

Нагороджені нагрудним знаком не можуть бути представлені до цієї  нагороди вдруге. До нагрудного знака виплачується грошова винагорода за рахунок коштів ФПУ, розмір якої  встановлюється Президією ФПУ.

Згідно з рішенням відповідного профоргану особам, нагородженим нагрудним знаком може  встановлюватись надбавка до посадового окладу або застосовуватись інша форма матеріального заохочення.

Вручення нагрудного знака проводиться в урочистій атмосфері.

Нагрудний знак носиться на правому боці грудей і розміщується нижче знаків державних нагород України.

Утрачені нагрудний знак або посвідчення до нього повторно не видаються.

ЗРАЗКИ
оформлення подання, клопотання, постанови профкому,
витягу з постанови профкому
та витягу з протоколу засідання профспілкового комітету

ПОДАННЯ ДО НАГОРОДЖЕННЯ

Нагрудним знаком ФПУ
«За досягнення в організації оздоровлення та відпочинку дітей»

1. Прізвище, ім'я, по-батькові

2. Посада та місце роботи.

3. Стисла характеристика конкретного внеску у розвиток галузі оздоровлення та відпочинку дітей, досягнення в організації оздоровчого процесу, нагороди, отримані  за цю діяльність (як правило, за умови попереднього нагородження Грамотою ФПУ за організацію оздоровлення та відпочинку дітей)

4. Питання представлення __________________________________до нагороди  розглянуто на засіданні _________________(назва профоргану чи виконавчого органу підвідомчої організації) «_____» ___________20___р., протокол № ______.

М.П.

Посада                                                                                         Підпис керівника

«___» _________ 20___р.

Голові Київської міської
організації Профспілки працівників
 освіти і науки України
О.М. Яцуню

КЛОПОТАННЯ

Профком (найменування первинної профспілкової організації) порушує клопотання про представлення до нагородження нагрудним знаком ФПУ «За досягнення в організації оздоровлення та відпочинку дітей» Михайлова Олександра Івановича,  профгрупорга, доцента кафедри (повна назва  кафедри, найменування закладу), за активну громадську позицію, значний особистий внесок в організації оздоровлення та відпочинку дітей  працівників університету (конкретні досягнення в організації оздоровлення та відпочинку дітей).

Питання про представлення до нагородження Михайлова О.І. нагрудним знаком ФПУ «За досягнення в організації оздоровлення та відпочинку дітей» розглядалось на засіданні профкому (найменування первинної профспілкової організації) 24.01.2011р.,  протокол  № 13-7

Голова                                       ( підпис)                                      С.І.  Коваленко

імені Тараса Шевченка

профспілковий комітет

ПОСТАНОВА

18.03.2012                                     м. Київ                                           № 9 - 5

Про нагородження Михайлова О.І.

нагрудним знаком ФПУ

«За досягнення в організації

оздоровлення та відпочинку дітей»

Профспілковий комітет Київського національного  університету імені Тараса Шевченка

ПОСТАНОВЛЯЄ:

Клопотати   перед   КМОППОіНУ  про   нагородження  нагрудним знаком ФПУ «За досягнення в організації оздоровлення та відпочинку дітей» Михайлова Олександра Івановича, голову первинної профспілкової організації, доцента кафедри (повна назва) Київського національного  університету імені Тараса Шевченка.

профспілковий комітет

ВИТЯГ З ПОСТАНОВИ

18.03.2011                                 м. Київ                                     № 9 - 5

Про нагородження Михайлова О.І.

нагрудним знаком ФПУ

«За досягнення в організації

оздоровлення та відпочинку дітей»

ПОСТАНОВЛЯЄ:

Клопотати   перед   КМОППОІНУ  про   нагородження  нагрудним знаком ФПУ «За досягнення в організації оздоровлення та відпочинку дітей» Михайлова Олександра Івановича, голову первинної профспілкової організації, доцента кафедри (повна назва) Київського національного  університету імені Тараса Шевченка.

Голова                                                  ( підпис)                                  С.І.  Коваленко

Згідно з оригіналом

Посада особи, яка засвідчує витяг             підпис                                         ініціали, прізвище

Дата засвідчення

ВИТЯГ З ПРОТОКОЛУ

засідання  профспілкового  комітету

18.03.2011                                     м. Київ                                          № 9 – 5

1. Про нагородження Михайлова О.І. нагрудним знаком ФПУ «За досягнення в організації оздоровлення та відпочинку дітей»

Слухали : ( наводиться повний текст)

ВИСТУПИЛИ:  (вказуються прізвища, ініціали, а при необхідності – повний текст)

ПОСТАНОВИЛИ:

Клопотати   перед   КМОППОІНУ  про   нагородження  нагрудним знаком ФПУ «За досягнення в організації оздоровлення та відпочинку дітей» Михайлова Олександра Івановича,  голову первинної профспілкової організації, доцента кафедри (повна назва) Київського національного  університету імені Тараса Шевченка.

Голова                                                 ( підпис)                                 С.І.  Коваленко

Згідно з оригіналом

Посада особи, яка засвідчує витяг                 підпис                                        ініціали, прізвище

Дата засвідчення