Перспективний план основних заходів КМОППОіНУ на І півріччя 2014 р

Перспективний план основних заходів КМОППОіНУ на І півріччя  2014 рПро затвердження перспективного плану основних заходів Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України на І півріччя  2014 р.

Ознайомившись з проектом перспективного плану основних заходів КМОППОіНУ на І півріччя 2014 року  та враховуючи зауваження і пропозиції голів первинних профспілкових організацій та районних організацій профспілки, президія ради Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України

-38-3-Pro-zatv-persp-planu-na-pvr-2014.pdf [341.87 Kb] (cкачувань: 171)

Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку