Заробітна плата

Закон України "Про оплату праці"

Закон України " Про індексацію грошових доходів населення"

Постанова Кабінету Міністрів України від 30 серпня 2002 р. N 1298 "Про оплату праці працівників на основі Єдиної тарифної сітки розрядів і коефіцієнтів з оплати праці працівників установ, закладів та організацій окремих галузей бюджетної сфери"

Постанова Кабінету Міністрів України від 11 травня 2011 р. N 524 "Питання оплати праці працівників установ, закладів та організацій окремих галузей бюджетної сфери"

Постанова Кабінету Міністрів України від 30 вересня 2009 р. N 1073 "Про підвищення заробітної плати працівникам бібліотек".

Постанова Кабінету Міністрів України від 5 жовтня 2009 р. N 1130 "Про встановлення надбавки вчителям, вихователям загальноосвітніх навчальних закладів, викладачам і майстрам виробничого навчання професійно-технічних навчальних закладів та вищих навчальних закладів I-II рівня акредитації державної та комунальної форми власності, керівникам та заступникам керівників зазначених закладів, посади яких віднесені до посад педагогічних працівників"

Постанова Кабінету Міністрів України від 23 березня 2011 р. N 373 "Про встановлення надбавки педагогічним працівникам дошкільних, позашкільних, загальноосвітніх, професійно-технічних навчальних закладів, вищих навчальних закладів I-II рівня акредитації, інших установ і закладів незалежно від їх підпорядкування"

Постанова Кабінету Міністрів України від 12 липня 2004 р. N 882 "Питання стипендіального забезпечення"

Наказ Міністерства освіти України N 102 від 15.04."Про затвердження Інструкції про порядок обчислення заробітної плати працівників освіти"