Жанна Петрівна
Я працюю в школі завгоспом,хочу працювати ще на 0,5ст.прибиральницею з відпрацюванням робочого часу,але в РУО не дозволяють.Поясніть,будь ласка,чому я не маю права?Заздалегідь Вам вдячна.
Профспілка: Відповідно до Положення про умови роботи за сумісництвом працівників державних підприємств, установ і організацій, керівники державних підприємств, установ, організацій, їхні заступники, керівники структурних підрозділів державних підприємств, установ, організацій (цехів, відділів, лабораторій тощо) та їхні заступники не мають права працювати за сумісництвом (за винятком наукової, викладацької, медичної і творчої діяльності). Тому, якщо, відповідно до штатного розпрису установи Ви є заступником керівника (заступник директора з адіністративно-господарської частини) чи є керівником структурного підрозділу ЗНЗ (його заступником), Вас не можуть прийняти на роботу за сумісництвом.

ДИТЯЧИЙ ВІДПОЧИНОК 2018