Олег Васильович
у вересні подано заяву на встановлення кваліфікаційної категорії "спеціаліст вищої категорії" та встановлення звання "старший вчитель".Прошу Вас дати відповідь на питання: "Чи можу атестуватися в 2011 році на встановлення категорії та звання?". Дякую
Профспілка: Педагогічні звання "старший викладач", "старший учитель", "старший вихователь" можуть присвоюватися, в тому числі і у 2011 році, педагогічним працівникам, які мають кваліфікаційні категорії "спеціаліст вищої категорії" або "спеціаліст першої категорії" та досягли високого професіоналізму в роботі, систематично використовують передовий педагогічний досвід, беруть активну участь у його поширенні, надають практичну допомогу іншим педагогічним працівникам. Тому присвоєння Вам звання "старший вчитель" може бути здійснене лише після присвоєння категорії "спеціаліст вищої категорії" або "спеціаліст першої категорії".

11.листопада

ІВ "Єдність" №7 2019р.