Cвытлана Іванівна
17 років працюю вчителем української мови та літератури. Витяг з наказу по райво:" Призначити вчителя української мови та літератури---- школи на 0,5 ставки заступником директора з виховної роботи з 01 вересня 2010 року" Чи повинні мені доплачувати 20% за престижність педпраці тільки на 0,5 ставки заступника чи 20% на навантаження вчителя?
Профспілка: Якщо Ви працюєте на посаді вчителя та на посаді заступника директора за сумісництвом, надбавка за престижність педагогічної праці повинна нараховуватися за обома посадами.

Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку