Наталія

Доброго дня! Прошу відповісти,чи правомірною є районна атестаційна комісія,до складу якої ,крім зав.РМК та методиста-дошкільника, не входить жоден методист райметодкабінету? При цьому загальна кількість членів комісії становить 7чол.

Профспілка: Атестаційні комісії усіх рівнів формуються з педагогічних працівників навчальних та інших закладів, працівників відповідних органів управління освітою, представників профспілок, методичних та психологічних служб. До складу атестаційних комісій також можуть входити представники наукових та інших установ, організацій об'єднань громадян (за згодою). Не зважаючи на практику, що склалася, законодавством не передбачено обов'язковості включення до складу атестаційних комісій методистів управлінь освіти.