Уряд має час до 01.11.17р. виправити ситуацію
Алла Василівна

Имеет ли право админимтсрация школы меня, учителя I категории, тарифицировать временно как учителя II категории, так как у меня нет курсов учителя биологии (по диплому я учитель биологии, преподаю химию и биологию, проходила курсы учителей химии, аттестовалась как учитель биологи в 2009 г)? Заранее благодарна за ответ!

Профспілка: Ні, до 1 січня 2012 року категорія, встановлена під час атестації розповсюджується на все навантаження.

Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень