Вілен

Чи виплачується керівникам ЗНЗ та їх заступникам 20% надбавка з бюджету м. Києва та 20% надбавка, передбачена Постановою КМУ від 23.03.2011 р. на 9 годин педагогічного навантаження та за проведення замін?

Профспілка: Надбавка за престижність педагогічної праці виплачується з 1.09.2011 року відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 23 березня 2011 р. № 373 "Про встановлення надбавки педагогічним працівникам дошкільних, позашкільних, загальноосвітніх, професійно-технічних навчальних закладів, вищих навчальних закладів I-II рівня акредитації, інших установ і закладів незалежно від їх підпорядкування" на все педагогічне навантаження. Надбавка за складність та напруженість у роботі (муніципальна) відповідно до Постанови КМУ від 30.08.2002 року №1298 виплачується на все педагогічне навантаження в разі наявності коштів (в межах фонду оплати праці).