Алла

Підскажіть будь-ласка, чи маю я право на оформлення пенсії по вислузі років, якщо в 1982 році я працювала старшою піонервожатою 7 місяців , 1882-1987 навчалась в педінституті, 1987 -2003 працювала директором школи та викладала фізику і математику, 2003-2012р працюю в районному методичному кабінеті та викладаю фізику і математику в Кагарлицькому районному ліцеї.Щиро дякую за надану відповідь.

Профспілка: Період роботи старшою піонервожатою, директором загальноосвітнього навчального закладу зараховується до стажу, який дає право на вислугу років. Період навчання в ВНЗ - не зараховується до цього стажу.Період роботи в РМК зараховується в тому разі, якщо робота вчителя фізики і математики виконувалася за сумісництвом.