Тетяна

Скажіть, будь-ласка, у якому розмірі і чи усім учителям ЗНЗ має виплачуватися надбавка за престижність педагогічної праці?Дякую

Профспілка: Надбавка за престижність педагогічної праці виплачується всім педагогічним працівникам навчальних закладів у розмірі 20% посадового окладу на все навантаження.

Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку