Олена

Добрый день, помогите решить вопрос. У меня высшее педагогическое образование проработала в школе 5 лет, на пятом году атестовалась на 2-ю категорию, атестацию получила в конце марта месяца 2012 года. Получив расчетный листок за апрель 2012 года к сожалению не нашла графы где была бы отражена моя категория. Меня интересует вопрос с какого периода времени мне начнут доплачивать за 2-ю категорию? заранее огромное спасибо.

Профспілка: У разі прийняття атестаційною комісією позитивного рішення керівник закладу або органу управління освітою протягом п'яти днів після засідання атестаційної комісії видає відповідний наказ про присвоєння кваліфікаційних категорій (встановлення тарифних розрядів), педагогічних звань. Наказ у триденний строк доводиться до відома педагогічного працівника під підпис та подається в бухгалтерію для нарахування заробітної плати (з дня прийняття відповідного рішення атестаційною комісією).