Ірина

закінчую навчання в педагогічному університеті за спеціальністю "Географія", мені пропонують роботу в дитячому садочку - вихователем. чи зможу я після садочка працювати вчителем в школі?

Профспілка: Один раз у п'ять років педагогічні працівники проходять атестацію. Атестуватися на відповідність посаді вчителя можуть вчителі, які мають повну вищу педагогічну освіту з предметів, які викладають; на відповідність посаді вихователя дошкільного навчального закладу, - якщо мають повну вищу педагогічну освіту зі спеціальності дошкільна освіта, дошкільне виховання або які мають дві освіти, одна з яких - неповна вища педагогічна або базова педагогічна з цієї самої спеціальності, а друга - повна вища педагогічна освіта за іншим фахом. Тому, навіть якщо Вас буде прийнято на роботу вихователя без відповідної освіти, при атестації Вас може бути визнано таким (такою), що не відповідає посаді.

24.січня

Ювіляри 11.2019