Лариса

Я працюю муз.керівником в Комунальному санаторному дошкільному навчальному закладі на 1,25 ставки. Із 5 груп у мене: одна логопедична,одна дефектологічна,одна тубінфікована і дві змішані групи.Чи маю я право на відпустку 56 днів,оскільки зараз намагаються скоротити відпустку до 42 днів.Пояснюють тим,що тубінфікована група не рахується.

Профспілка: Музичному керівникові дошкільного закладу компенсуючого типу для дітей, які потребують корекції фізичного і психічного розвитку має надаватися щорічна основна відпустка тривалістю 56 календарних днів. Щорічна основна відпустка музичному керівникові дошкільноого закладу загального типу, надається у розмірі 56 календарних днів, якщо він обслуговує групи, в яких не менш як 50 відсотків дітей, які потребують корекції фізичного і психічного розвитку, або якщо в цьому закладі укомплектовано не менш як 50 відсотків таких груп.