Микола

Дуже прошу ВАС пояснити мені, як правильно підраховується стаж у довідці Про підтвердження пільгового педагогічного стажу і з яких документів вона вибирається.Дякую.

Профспілка: Для виходу на пенсію за вислугу років, беруться до уваги дані трудової книжки. При наявності трудової книжки та записів про роботу в ній, ніяких додаткових довідок не потрібно.

Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку