Леся

Доброго дня! Я працюю в школі. У звязку із зменшенням класів бракує катастрофічно годин. Я вчитель вищої категорії, маю звання "старший вчитель", наказ на неповне навантаження, стаж 13р., діти віком 3 і 15 років 2-й вчитель вищої категорії, має теж наказ на неповне тижненве навантаження, стаж 23р, діти віком 5,17, 20 років. Чи має переваги при навантаженні вчитель, що має 3-х дітей??? Чи є перевагою стаж при розподілі педагогічного навантаження? Чи має значення пед.звання « старший учитель» при розподілі навантаження? Ми практично в рівних умовах, бо обоє маємо наказ на неповне тиж. навантаження. Мова йде про 2 год. Кому? Ділити нема що? Щиро вдячна З повагою, Леся

Профспілка: Законодавством не встановлено переважного права працівників на надання годин при розподілі навантаження, вказано лише що навантаження менше ставки може бути встановлено  за письмовою згодою працівника.