Світлана

Доброго Вам дня.Проконсультуйте,будь-ласка по такому питанню.Після закінчення навчального року при школі кожного року організовується пришкільний оздоровчий табір.В ньому задіяні вчителі початкової та середньої ланки ланки,ОРГАНІЗАТОР,психолог та я заст.дир з вих роботи.Моє навантаження 0.5 ставки.В лагері ми працюємо з 8-00 до 14-00.Чи правомірно нас залучають до роботи в таборі?Чи повинні нам за це доплачувати?Скільки повинна там працювати особисто я і чи повинна взагалі?Будемо всі дуже вдячні за відповідь.

Профспілка: Тривалість робочого часу педагогічних працівників, залучених у період, що не збігається із щорічною оплачуваною відпусткою, на строк не більше одного місяця до роботи в оздоровчі табори з денним перебуванням дітей, що діють в канікулярний період у тій же місцевості на базі загальноосвітніх та інших навчальних закладів, не може перевищувати кількості годин, встановлених при тарифікації до початку такої роботи, чи при укладенні трудового договору.Залучення педагогічних працівників у канікулярний період, який не збігається з їх щорічною оплачуваною відпусткою, до роботи в оздоровчих таборах, розташованих в іншій місцевості, здійснюється лише за згодою працівників.Зважаючи на те, що робочий час заступника директора на ставку складає 40 годин на тиждень, а на о,5 ставки - 20 годин на тиждень, то і робота в таборі має не перевищувати 20 годин на тиждень. Робота, виконана понад норму, має додатково оплачуватися.