Оксана

Доброго дня. Підскажіть, будь ласка: - скільки годин(уроків на тиждень) може мати педагог-організатор, котрий працює на повну ставку(40 годин на тиждень). - чи мають право пенсіонеру(59 років),відділ освіти, затвердити 4 години(вчитель був прийняти на повне навантаження) тижневого навантаження, мотивючи тим, що вчитель-пенсіонер. Дякую.

Профспілка: Вчителі, які отримують пенсію, при розподілі навантаження мають такі ж права, як і інші працівники. Встановити навантаження, вчителю, який був прийнятий на повну ставку, менше 18 годин на тиждень, можна лише за письмовою згодою працівника. Некерівні працівники навчальних закладів можуть вести викладацьку роботу або заняття з гуртківцями у тому самому навчальному закладі, але в середньому не більше 2 годин на день (12 годин на тиждень, 480 годин на рік), якщо вони за основною роботою отримують повний посадовий оклад.