Аліна

Доброго дня! Я працюю учителем маю 7.5 годин та педагогом-організатором 0.5 ставки. Перед від'їздом на курси директор повідомила, що написала наказ про призначення мене директором пришкільного табору. Я відмовилася, адже маю неповну ставку в той час як вчителі початкових класів мають навантаження більше ставки. Поясніть будь ласка чи має право директор заставляти виконувати обов'язки директора табору з неповним тижневим навантаженням? Скільки годин повинен тривати робочий час? До цього у мене був методичний день.

Профспілка: Тривалість робочого часу педагогічних працівників, залучених у період, що не збігається із щорічною оплачуваною відпусткою, на строк не більше одного місяця до роботи в оздоровчі табори з денним перебуванням дітей, що діють в канікулярний період у тій же місцевості на базі загальноосвітніх та інших навчальних закладів, не може перевищувати кількості годин, встановлених при тарифікації до початку такої роботи, чи при укладенні трудового договору.Залучення педагогічних працівників у канікулярний період, який не збігається з їх щорічною оплачуваною відпусткою, до роботи в оздоровчих таборах, розташованих в іншій місцевості, здійснюється лише за згодою працівників.