Світлана

Доброго дня.Нас цікавитьтаке питання.Кожного року при школі по наказу директора організовується пришкільний оздоровчий табір.В нього залучені вчителі початкової та середньої ланок.Чи повинні нам за цю роботу доплачувати?Ми працюємо і по вихідних.Чи повинні нам це якось відшкодувати?Будемо вдячні за відповідь.

Профспілка: Тривалість робочого часу педагогічних працівників, залучених у період, що не збігається із щорічною оплачуваною відпусткою, на строк не більше одного місяця до роботи в оздоровчі табори з денним перебуванням дітей, що діють в канікулярний період у тій же місцевості на базі загальноосвітніх та інших навчальних закладів, не може перевищувати кількості годин, встановлених при тарифікації до початку такої роботи, чи при укладенні трудового договору.Додаткова оплата в даному випадку не проводиться.Залучення педагогічних працівників у канікулярний період, який не збігається з їх щорічною оплачуваною відпусткою, до роботи в оздоровчих таборах, розташованих в іншій місцевості, здійснюється лише за згодою працівників.Робота у вихідний день може компенсуватися, за згодою сторін, наданням іншого дня відпочинку або у грошовій формі у подвійному розмірі.