Ольга

Доброго дня, працюю заступником директора з навчально-виховної роботи в позашкільному закладі 2 роки, з вересня 2011 викладаю години (4години на тиждень), як керівник гуртка. Маю основну щорічну відпустку 42 календарних дні та 7 додаткової відпустки за ненормований робочий день. Написала наказ на відпустку на 49 календарних днів як заступник директора. Бухгалтер нашої централізованої бухгалтерії відмовляється приймати наказ. і каже що треба два накази: на заступника та на керівника гуртка, причому у керівника гуртка відпустка 42 дні тому за 7 днів коли буде додаткова відпустка мені потрібно як керівнику гуртка брати за власний рахунок або приходити у заклад і їх відпрацьовувати. Гадаю що це не вірно, підкажіть як відпустку рахувати та скільки наказів писати?

Профспілка: 1. В разі, якщо Вас було прийнято на посаду заступника директора та довантажено годинами керівника гуртка без призначення на посаду керівника гуртка, видається один наказ на відпустку як заступнику директора. В такому випадку, під час відпустки (49 кал. днів) навантаження керівника гуртка не виконується і додаткового наказу не потрібно.2. Якщо Вас прийняли на посаду керівника гуртка (наприклад на 0,2 ставки) за сумісництвом, в такому разі видається наказ на відпустку за основним місцем роботи та наказ на відпустку за посадою керівника гуртка. Після закінчення відпустки за сумісництвом, працівник приступає до роботи на посаді керівника гуртка та чере 7 днів (після закінчення відпустки за основним місцем роботи) і до роботи на посаді заступника керівника. В більшості випадків заступників керівників довантажують викладацькими годинами без прийому на роботу на іншу посаду за сумісництвом, а тому, скоріш за все, у Вашому випадку видавати два накази на відпустку не потрібно.