Оксана

У 2007 році вчителя поч.кл.(освіта середня)перевели на пед.організатора (за відсутності класу). З 2007 по 2011 працювала пед.організатором, з 2011 по 2012 працювала на 0,5ст. бібліотекаря та 0,5ст вихователя ГПД(основне). На 2012-2013 н.р. вчитель вимагає, щоб їй дали клас(є вакансія). Чи повинен директор віддати вчителю клас, адже з 2007 р. вона не викладала,курси не проходила, атестувалася ще у 2003 році? Якими документами це підтвердити.Дякую.

Профспілка: Якщо працівника за його згодою було переведено з посади вчителя на посаду педагога-організатора, бібліотекаря, вихователя ГПД чи на будь-яку іншу посаду, надання йому навчантаження учителя чи переведення на посаду учителя здійснюється за згодою сторін (роботодавця та працівника).