Марія

Скажіть будь ласка, як правильно нараховується зарплата вихователю ДНЗ,і відпускні.Я була в відпусці з 20.11.2012р по 04.12.2012р. В мене 8 категорія, освіта бакалавр, здобуваю спеціаліста.

Профспілка: Вихователю ДНЗ нараховується посадовий оклад, надбавка за престижність педагогічної праці (20% посадового окладу), надбавка за вислугу років (10-30% посадвового окладу), грошова допомога на оздоровлення при наданні відпустки (100% посадового окладу), грошова винагорода за сумлінну працю, зразкове виконання посадових обов'язків (до 100% посадового окладу раз в рік) та інші виплати і надбавки. Сума відпускних розраховується шляхом множення середньоденноі заробітноі плати за розрахунковий період на кількість календарних днів, що припадають на відпустку.