Олег

Вчитель зарубіжної літератури з навантаженням 13 год., стаж роботи більше 20 років, довантажений 0,5 ст., практичного психолога. Чи отримує доплату за вислугу років, якщо ні освіти ні стажу не має як психолог. С ув. Олег

Профспілка: Виплата надбавки за вислугу років не залежить від освіти. Розмір надбавки залежить від стажу на педагогічних посадах, затверджених КМУ. Наприклад, якщо працівник працював 7 років вчителем ЗНЗ та 4 роки вихователем ДНЗ, то його стаж для виплати надбавки за вислугу років складе 11 років. В Вашому випадку виплата надбавки за вислугу років (якщо стаж роботи на посаді вчителя більше 20 років)  повинна становити 30% посадового окладу та розповсюджуватися на все навантаження.

24.січня

Ювіляри 11.2019