Олена

Працюю музичним керівником у дошкільному закладі, педагогічний стаж - 20 років, освіта - повна вища. Закінчила Жовтоводське педагогічне училище у 1994р. та Київський педагогічний університет ім. М.П.Драгоманова у 2011р.(спеціальність - музична педагогіка та виховання). У 2012 році атестувалася та здобула кваліфікацію "спеціаліст ІІ категорії". Заробітну плату отримую по 8 тарифному розряду. Питання: чи правильно мені нараховують заробітну плату? Чи є у мене можливість через 2 роки атестуватися одночасно на здобуття кваліфікації "спеціаліст І категорії" та присвоєння звання "вихователь-методист"? Дякую.

Профспілка: Музичним керівникам ДНЗ, яким встановлено кваліфікаційну категорію "спеціаліст ІІ" категорію, здійснюється оплата праці за 8 тарифним розрядом. Педагогічне звання "вихователь-методист", може присвоюватися педагогічним працівникам, які мають кваліфікаційну категорію "спеціаліст вищої категорії", здійснюють науково-методичну і науково-дослідну діяльність, мають власні методичні розробки, які пройшли апробацію та схвалені науково-методичними установами або професійними об'єднаннями викладачів професійно-технічних та вищих навчальних закладів I-II рівнів акредитації, закладів післядипломної освіти.