Олена

Доброго дня! Я закінчила стаціонарне навчання в аспірантурі, але на даний момент ще не захистила дисертацію. Чи потрібно мені проходити курси підвищення кваліфікації на роботі для чергової атестації (вчитель англійської мови), чи можна зарахувати навчання в аспірантурі, яким законом чи положенням керуватися? Дякую.

Профспілка: Положенням про атестацію педагогічних працівників передбачено, що педагогічні працівники, яким у міжатестаційний період присуджено наукові ступені або присвоєно вчені звання, атестуються без попереднього проходження підвищення кваліфікації, якщо їх діяльність за профілем збігається з присудженим науковим ступенем або присвоєним вченим званням. Навчання в аспірантурі не дає права на непроходження підвищення кваліфікації.

24.січня

Ювіляри 11.2019