Ірина

Доброго дня!Пишу вам вдруге, будь-ласка допоможіть!!!Вихователь ДНЗ вийшов на пенсію за вислугу років.Був прийнятий на посаду інструктора з фізкультури ДНЗ.Чи євін педагогічним працівником?Чи нараховується надбавка до заробітної плати за педагогічний стаж та 20% надбавки за престижність, за звання, яке присвоєно при атестації?

Профспілка: Переліком посад педагогічних та науково-педагогічних працівників, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 14 червня 2000 р. №963, передбачено посаду інструктора з фізкультури, тому такому працівникові має нараховуватися надбавка за вислугу років та надбавка за престижність педагогічної праці. Підвищення ставок заробітної плати за звання, присвоєні за наслідками атестації, здійснюється лише за період роботи на посадах, на яких були присвоєні відповідні звання. У випадках переходу працівника з одного закладу до іншого на однакові посади або на посади, які відповідають профілю предмету, дисципліни, що викладається, доплата за звання зберігається до чергової атестації.