Вікторія

Доброго дня . Допоможіть, будьласка, з питанням: працюю у дитячому садку фіз.інструктором.В цьому році я проходжу чергову атестацію. Чи маю право атестуватись одразу на першу категорію? (пункт.3.1) Вищу педагогічну освіту отримала в 2007 році.

Профспілка: Згідно з п. 4.8 Типового положення про атестацію педагогічних працівників педагогічні працівники, які не мають повної вищої освіти й працюють на посадах педагогічних працівників, після отримання відповідної повної вищої освіти атестуються на присвоєння кваліфікаційної категорії "спеціаліст другої категорії" за наявності стажу роботи на педагогічній посаді не менше двох років; "спеціаліст першої категорії" - не менше п'яти років; "спеціаліст вищої категорії" - не менше восьми років.Тому, якщо стаж роботи на посаді інструктора з фізкультури складає не менше п'яти років та якщо Ви отримали відповідну повну вищу освіту, Вам можуть при атестації встановити кваліфікаційну категорію "спеціаліст першої категорії".

11.листопада

ІВ "Єдність" №7 2019р.