Ірина

Доброго дня! Я закінчила ВДУім. Лесі Українки факультет педагогічний та здобула спеціальність 4курс - педагогічна освіта, 5 курс - Соціальний педагог. Працювала 10 років на групі продовженого дня(початкові класи),зараз працюю вчителем початкових класів.Стаж роботи 12 років.Скажіть будь ласка - чи маю я право працювати та атестуватися на вчителя поч. класів, чи потрібно здобувати другу вищу освіту з спеціальнісю вч поч. класів?

Профспілка: Для присвоєння кваліфікаційної категорії вчителю початкових класів необхідно мати повну вищу педагогічну освіту за спеціальністю початкова освіта, початкове навчання або дві освіти, одна з яких - вища педагогічна за освітньо-кваліфікаційним рівнем молодшого спеціаліста (до введення в дію Закону України "Про освіту" ( 1060-12 ) (у редакції Закону України від 23.03.96 N 100/96-ВР) ( 100/96-ВР ) - середня спеціальна освіта) або вищу педагогічну з цієї самої спеціальності за освітньо-кваліфікаційним рівнем бакалавра (далі - базова вища освіта) та повну вищу педагогічну освіту за іншим фахом;