Микола

Звертається до Вас голова ПК первинної профспілки школи. На ПК з заявою звернувсься вчитель фізичної культури з проханням посприяти довантажити його до 18 годин фізичної культури, згідно з попереднім розподілом на 2013-2014 р. в нього 16 годин. Рішенням ПК ми задовілинили його прохання, за ра хунок годин фізичної культури іншого вчителя, який працює за контрактом.Прошу дати відповідь! Чи правомірне рішення винесло ПК?

Профспілка: Рішення щодо розподілу навантаження приймає директор. ПК ППО погоджує розподіл навантаження. Всім працівникам, яких було прийнято на роботу на ставку, можна встановити навантаження менше ставки, лише за наявності їхньої попередньої письмової згоди.

24.січня

Ювіляри 11.2019