Галина

Доброго дня. Працюю вчителем фізики та інформатики, а також маю додатково 0,5 ставки лаборанта кабінету інформатики. Як мені розраховується термін літньої відпустки?.

Профспілка: Тривалість щорічної основної відпустки вчителя - 56 календарних днів. Якщо Ви були прийняті на роботу на посаду лаборанта на 0,5 ставки за сумісництвом - тривалість щорічної основної відпустки лаборанта - не менше 24 календарних днів (як правило саме 24 к.д., більша тривалість може бути встановлена колективним трудовим договором).Відпустка на роботі за сумісництвом надається одночасно з відпусткою за основним місцем роботи. Якщо тривалість відпустки за основним місцем роботи перевищує тривалість відпустки за сумісництвом, то за бажанням працівника роботодавець зобов'язаний надати на термін до закінчення відпустки за основним місцем роботи відпустку без збереження заробітної плати. Якщо працівник, у якого відпустка за сумісництвом складає меншу кількість днів, ніж відпустка за основним місцем роботи, не бажає на термін до закінчення відпустки за основним місцем роботи отримувати відпустку без збереження заробітної плати, він повинен по закінченню відпустки за сумісництвом приступити до виконання своїх обов'язків.

24.січня

Ювіляри 11.2019